O Akademiji za Executive Coaching (AoEC)

John Leary-Joyce je osnovao Academy of Executive Coaching (AoEC) 1999. godine nakon što je 30 godina radio kao coach i trener na području organizacijskog i osobnog razvoja.

AoEC je osnovana i djeluje na principu vjerovanja da je učenje o coachingu i razvijanje coaching vještina jedinstveno osobno putovanje. AoEC vjeruje da se coachevi stvaraju upravo onda kada i sami iskuse coaching proces. Ne podučavamo isključivo klasične coaching metodologije, već radimo s Vama na kreiranju Vašeg vlastitog, osobnog modela koji je zrcalo Vašeg stila i predstavlja vaš "potpis".

Od samog početka, Akademija je bila predana održavanju najviših profesionalnih standardna, postavši jedina tvrtka specijalizirana za coaching u Velikoj Britaniji, akreditirane od strane 3 najznačajnije profesionalne organizacije za coaching: ICF (International Coach Federation), EMCC (European Mentoring and Coaching Council), i AC (Association for Coaching). Priznata je i od strane sveučilišta Middlesex u Engleskoj.

U Hrvatskoj AoEC je prisutna preko svoje partner tvrtke q/academy. Q/academy već niz godina pruža certificirane AoEC coaching programe. Osim u Hrvatskoj i Velikoj Britaniji, AoEC je preko partnerskih organizacija prisutna i u Kini, Turskoj, Rumunjskoj, Keniji, Estoniji...