AoEC PREDAVAČI

Alan Žepec

Alan Zepec

Alan ima iskustvo u poslovnom sektoru kao vlasnik i predsjednik Uprave građevinske firme Parting sa 130 uposlenih radnika, koju je osnovao 1991. godine, a prodao 2004. godine.Bio je proglašen mladim menadžerom godine u Hrvatskoj 2002. godine. Socijalno je bio aktivan kao podpredsjednik Hrvatske udruge poslodavaca i predsjednik udruge malih i srednjih poduzetnika od 2003 - 2008. godine. Ispred hrvatske Vlade vodio je pristupne pregovore za EU u poglavlju Industrijska politika i poduzetništvo. Od 2008. piše kao kolumnist za vodeći hrvatski poslovni mjesečnik na temu vođenja i osobnog razvoja.

Od 2006. godine radi kao coach i trener iz područja leadershipa i osobnog razvoja za kompanije u Hrvatskoj i inozemstvu. Specijalizirao se za coaching srednjeg i top managementa, iskustvo mu se proteže na preko 200 klijenata iz najvećih hrvatskih tvrtki. Osnivač je q/academy, tvrtke koja se uspješno bavi uvođenjem nove kulture vođenja preko svojih leadership i coaching programa. Jedan je od prvih ljudi koji je uveo coaching u Hrvatsku i redoviti je predavač Academy of Executive Coaching, London.

Ljupko Kontešić

Ljupko

Ljupko danas radi kao Executive&Life coach i business trener. Bogato iskustvo iz 20-godišnjeg profesionalnog bavljenja sportom koristi kao temelj rada u smjeru integracije tijela i uma u svakodnevnom životu lidera. Kao business trener surađuje na projektima u regiji koje su iz domene razvoja soft vještina, osobnog razvoja i profesionalnih prodajnih vještina. Redovni je asistent i predavač na Školi za osobni i organizacijski razvoj. U Hrvatskoj djeluje kao predavač na Academy of Executive Coaching.