Zašto AOEC?

Ponosni smo na činjenicu da smo vodeći pružatelji usluga edukacije u coachingu u Europi. Postoje mnogi razlozi zašto biste izabrali baš AoEC. Evo nekih:

Naš pristup:

Mi znamo da Vas možemo educirati da postignete svoj maksimum u coaching praksi. Mi radimo puno više od pukog prezentiranja coaching metodologija - mi radimo sa Vama na prepoznavanju i razvitku Vašeg vlastitog coaching modela, Vašeg stila koji će imati Vaš "potpis". Naši dosadašnji klijenti okarakterizirali su naše programe kao vrlo ispunjavajući - i na osobnoj i na profesionalnoj razini. Mi smatramo da je učenje i educiranje ka postanku zaista sjajnim coachem jedno duboko i značajno putovanje.

Prenosimo Vam to iskustvo na način da Vam prezentiramo naše vlastito iskustvo u poslovnom svijetu i dubinsko razumijevanje načina na koji ljudi funkcioniraju, kako napreduju i mijenjaju se.

Naš talent:

Ponosni smo na kvalitetu i iskustvo naših coacheva. Iznimno vješti i cijenjeni, naši coachevi kombiniraju vrhunsko znanje o psihologiji kao i dugogodišnje iskustvo u poslovnom liderstvu i coachingu. Svi naši coachevi su certificirani od strane AOEC London i imaju neprocjenjivo višegodišnje iskustvo u coachingu sa hrvatskim i inozemnim klijentima.

Sktruktura naših programa:

Ograničen broj polaznika kojima se kontrolira veličina grupa, kao i fokus na praktičnoj primjeni stečenih vještina već tokom treninga osiguravaju ekskluzivnost i mogućnost pojedinačnog pristupa i prilagođenosti naših coacheva svakom pojedinom članu grupe.

Naša kontinuirana predanost najvišim profesionalnim standardima:

AOEC sa svojim sjedištem u Londonu je jedina organizacija u Velikoj Britaniji koje je akreditirana od strane 3 najveća profesionalna udruženja - International Coaching Federation (ICF), European Mentoring and Coaching Council i Association for Coaching. AOEC je organizacija koja surađuje i validirana je od strane Sveučilišta Middlesex u Engleskoj. Na taj način Vam garantiramo profesionalne i akademske akreditacije koje će biti priznate na globalnoj razini.

Naše besplatne radionice:

Shvaćamo težinu otkrivanja coaching svijeta i odabira pravog poslužitelja usluga coaching edukacije. Naša besplatna radionica "Uvod u Coaching" pruža Vam priliku saznati više o coachingu, tržištu coachinga i coaching programima. Na njima možete upoznati druge profesionalce, kolege i coacheve prije nego što donesete odluku o polasku na program. Za više informacija o početku besplatne radionice "Uvod u Coaching" kontaktirajte nas na alan.zepec@aoec.com